Vila Marija


Villa Marija predstavlja jednu od interesantnijih ponuda smeštaja u Beloj Crkvi, jer se nalazi između 2 najposećenija belocrkvanska jezera – Gradskog i Vračevgajskog jezera.

U vili je obezbeđen smeštaj u novim i komforno uređenim sobama, sa dva, tri ili četiri kreveta, od kojih svaka soba poseduje svoje kupatilo, TV i balkon.

U okviru kompleksa Villa Marija nalazi se i sala za seminare i proslave sa kapacitetom do 80 osoba, letnjikovac koji je na usluzi za korišćenje svim posetiocima vile, kao i CremCaffe kafić  koji radi 8-22h.

vila-marija-bela-crkva-jezera-01_0Preko pute vile nalazi se restoran sa velikom ponudom raznovrsnih jela, a nedaleko od vile smešteni su i teniski i drugi tereni za razonodu i sportske aktivnosti.

Novina od sezone 2011 je i mogućnost rentiranja bicikala kao i ponuda interesantnih izleta za one koji bi voleli da obiđu ovaj deo Vojvodine (obilazak Vršaca, tvrđave Ramu, poseta Viminicijumu itd.).

Do samih kupališta, na nekom od posećenijih jezera, potrebno Vam je manje od 5 minuta hoda (pogledajte gde se nalazimo).

Galerija slika


Sala za proslave i seminare


Letnjikovac


Cene

Tip usluge Cena po osobi
* Boravišna taksa nije uračunata u cenu
Noćenje 1400 din
Noćenje sa doručkom 1700 din
Polupansion 2000 din
Pun pansion 2600 din
Noćenje 1/1 1800 din
Noćenje sa doručkom 1/1 2100 din
Deca 70% od cene
Osiguranje 10 din
Boravišna taksa* 60 din

Rezervacija

Na stranici Rezervacija možete proveriti dostupnost naših smeštajnih kapaciteta, ili nas kontaktirajte putem telefona kako bi smo proveru i rezervaciju uradili telefonskim putem.

Translate

Prognoza

Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed

Facebook